Çarşı Merkezinde Temizlik Çalışmaları

Belediyemize bağlı ekipler tarafından kent içi temizlik çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, çöp toplama çalışmasının yanında basınçlı yol yıkama aracı ile tüm caddeler ve kaldırımları yıkayarak temizledi.

Başkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde yürütülen temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. ekiplerimizce yürütülen çalışmalar çarşı merkezinde devam etti. Bu kapsamda Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin kontrolünde çarşı bölgesinde temizlik çalışması yürüttü. Ekipler, çöp toplama çalışmasının ardından tüm cadde ve ara sokakları basınçlı yol yıkama aracı ile temizledi.

Belediye Başkan Vekili Nezmi Elter ve belediye meclis üyeleri çalışmaları yerinde inceleyerek, ekiplerden çarşı temizliği hakkında bilgi aldı.

Ekipler çalışma kapsamında ayrıca evsel ve çeşitli atıklar nedeni ile kirlenen kaldırımları da basınçlı yol yıkama aracı ile yıkayarak temizledi.

Belediyemize bağlı ekipler kırsal mahallelerde de  temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

• Çarşı Merkezinde Temizlik Çalışmaları