Başkale’de Metruk Yapı Yıkımı Devam Ediyor

Van Başkale Belediyesi, ilçe merkezinde kullanılmayan ve çocuklar için tehlike oluşturan metruk yapıların yıkımını gerçekleştiriyor.

Başkale Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce, merkez Hafiziye, Tepebaşı ve Yenimahalle’de kullanılmayan ve güvenlik açısından tehlike oluşturan yapıların halkın talepleri doğrultusunda yıkılarak, hafriyatı iş makineleriyle ilçe merkezinin dışına çıkarılıyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince tespiti yapılan ve halkın talepleri doğrultusunda oluşturulan program dâhilinde kullanılmayan metruk yapılarak hem ilçenin estetik yapısı hem de çocukların güvenliği için yıkımlar gerçekleştiriliyor.

Çevrede güvenlik önlemi aldıktan sonra metruk yapıları yıkan ekipler, daha sonra da oluşan hafriyatı iş makinalarıyla ilçe merkezinin dışına taşıyor.

• Başkale’de Metruk Yapı Yıkımı Devam Ediyor