Kilitli Parke Taşı Çalışmalarımız Devam Ediyor

Kilitli Parke Taşı Çalışmalarımız  Devam Ediyor

Belediyemiz tarafından ilçemize bağlı Ekecek (Balyan) mahallesinde kilitli parke taşı yol yapım çalışması başlatıldı.

Başkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce Ekecek(Balyan) Mahallesi, Yukarı Küme(Rêkana Jor) ve Çaldıran (Çaldêran) mahallelerinde bordürlü kilitli parke taşı yol çalışması başlatıldı.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince parke taşı yol yapımı için stabilize alt yapı çalışmaları daha önce tamamlanmıştı.

Geçen ay Çaldıran mahallesinde 5 bin metrekare kilitli parke taşı yol tamamlayan Başkale Belediyesi, bu ay ise Ekecek mahallesinde çalışmalara başladı.

3 kırsal mahalleye toplamda 15 bin metrekare kilitli parke taşının yapılacağı çalışmaların kısa sürede tamamlanarak kilitli parke taşı yolunun mahalle sakinlerinin hizmetine sunulacak.

Başkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Ekecek Mahallesinde başlattığı çalışmalar ile sokakları kilitli parke taşı ile döşeyerek, Ekecek Mahalle sakinlerinin yol ihtiyacını da karşılaşmış oldu.

Yaptığı çalışmalar dolayısıyla Başkale Belediyesine ve Eşbaşkanlarımız Erkan Acar ve Şengül Polat’a teşekkür eden mahalle sakinleri mahalleleri için gerekli olan önemli bir ihtiyacında karşılandığını belirtti.

• Kilitli Parke Taşı Çalışmalarımız  Devam Ediyor