Belediyesi Stabilize Yol Yapım Çalışmalarına Devam Ediyor

Başkale Belediyesi, kırsal ve merkez mahalle yollarına yönelik Stabilize yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Planlama dahilinde yapılan çalışmaları yürüten Başkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, çalışmalara Savaş(Terawa) mahallesinde devam etti.

Kısa bir süre önce Savaş kırsal mahalle ve bağlı bulunan Aşağı Durak (Cirûba Jor)  ile Yukarı Durak (Cirûba Jêr) mezraları içinde start verilen 3 Km stabilize yol ve 150 metre beton boru (büz) çalışması ile çamurlu ve bozuk olan mahalle yolları onarılıp ulaşım sıkıntısı yaşayan mahalle sakinlerinin sorunları çözüme kavuşturuldu.

Başkale Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü ekipleri ilçe sınırları içerisinde bulunan Savaş Mahallesi ve bağlı Aşağı Durak ile Yukarı Duran mezralarında üst yapı çalışması başlattı. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin kırsalda yaptığı hummalı çalışma, bölge halkının da takdirini topluyor.

Belediye Eşbaşkanlarımız Erkan Acar ve Şengül Polat ve Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Bora ile meclis üyeleri de çalışma yapılan mahalleleri ziyaret ederek, ekiplerden bilgi aldı.

Çalışmalar ile ilgili konuşan Eşbaşkanımız Acar, “Savaş mahallesi ve bağlı mezralarında startını vermiş olduğumuz yol çalışmasını tamamladık. Bu amaçla merkez ve kırsal mahallelerimizde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. En kısa sürede mahalle içi yollarını tamamlayarak halkımızın hizmetine sunduk. Hayırlı uğurlu olsun ” dedi.