Zabıta Ekiplerimiz Bayram Öncesi Denetimlerini Sıkılaştırdı

Başkale Belediyesi Kurban Bayramı öncesi denetimlerini sıklaştırdı. Halkın sağlık ve hijyenine dikkat eden ekipler, ilçe genelinde bulunan kasaplar ve iş yerlerinde denetim yaptı.

Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz, ilçe genelinde bayram öncesi lokanta, fırın ve kasaplar başta olmak üzere birçok iş yerini denetledi.

Zabıta ekiplerimiz, kasaplarda temizlik koşullarını kontrol edip, işçilerin hijyene uygun bir şekilde kılık kıyafetlerine özen göstermeleri gerektiğini bildirdi.

Sağlık ve hijyen açısından steril olması gereken yerlerin başında gelen et mamulleri satış alanlarında gerçekleştirilen denetimler kapsamında, ruhsat ve evrak kontrolünün yanı sıra, satışa sunulan et ve et ürünlerinin uygunluğu kontrol edildi.

Ekiplerimiz, kontrolleri yapılan ve eksikleri bulunan iş yerlerine ihtar verildiğini, uyarıları dikkate alıp eksikliklerini tamamlamayanlar hakkında yasal işlem yapılacağını belirtti.

• Zabıta Ekiplerimiz Bayram Öncesi Denetimlerini Sıkılaştırdı