Belediyemiz Mevsimlik Çiçek Ekti

18 Mayıs 2017
Belediyemiz Mevsimlik Çiçek Ekti

Belediyemiz havaların ısınmasıyla birlikte ilçemizde ektiği mevsimlik çiçekler ile park, refüj ve yeşil alanları süslemeye başladı.

Başkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, havaların ısınmasıyla ilçede ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarını sürdürüyor.

İlçe merkezindeki park ve bahçelerle beraber yolların orta refüjlerin daha estetik ve yeşil olması için mevsimlik çiçek ekimi ve fidan dikimi çalışması başlatan ekipler, Van-Hakkari yolunun orta refüjüne mevsimlik çiçek ekimi ve fidan dikimi gerçekleştirdi.

İlçenin daha yeşil ve estetik bir görüntü sağlaması amaçladıklarını aktaran ekipler, çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Yazın gelişini de müjdeleyen bitki olarak adlandırılan laleler, ilçemizde adeta görsel bir şölen havası estiriyor.

• Belediyemiz Mevsimlik Çiçek Ekti