Denizbank Yöneticilerinden Eşbaşkanımız Erkan Acar'a Ziyaret

Denizbank yöneticileri Belediye Eşbaşkanı Erkan Acar’ı makamında ziyaret ederek, ilçemizde açılacak Denizbank şubesi hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Denizbank Şubesi Müdürü Murat Rızvanoğlu, Gürpınar Şube Müdürü Aytaç Saaatçıoğlu, Denizbank Tarım Bölge Sorumlusu Mehmet Dinçsoy, Başkale Ziraat Odası Başkanı Rahmi Aşkan ve Başkale Ziraat Odası Genel Sekreteri Hadi Keçeci, Belediye Eşbaşkanımız Erkan Acar’ı makamında ziyaret ederek, ilçemizde açılacak Denizbank Şubesi hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Denizbank yöneticilerini makamında kabul eden Eşbaşkanımız, ilçemizin gelişmesine katkı sunacak tüm çalışmalara destek vereceklerini belirtti. Denizbank yöneticileri ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Eşbaşkanımıza teşekkür etti.