Belediyemiz 4 Yeni Araç Filosuna Ekledi

17 Mayıs 2017
Belediyemiz 4 Yeni Araç Filosuna Ekledi

Belediyemiz yapılan incelemelerin ardından halka daha iyi ve hızlı bir şekilde hizmet verebilmek adına araç filosunu 4 yeni sıfır araç daha ekledi.

Başkale Belediyesi,  halka daha iyi ve hızlı bir şekilde hizmet verebilmek adına araç filosunu genişletmeye devam ediyor

Belediyemiz,  merkez ve kırsal mahallelerde daha iyi hizmet sunabilmek için Belediye Başkan Vekili Kaymakam Abdulselam Öztürk’ün talimatıyla Mali Hizmetler Müdürlüğü’ne 1 adet Ford Connect binek aracı, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü'ne 1 adet Ford Ranger 4x4 arazi aracı, Zabıta Müdürlüğü’ne 16+1 Ford Transit Minibüs ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde hizmet verecek 1 adet çift kabinli kamyonet satın aldı.

Daha önce de Türkiye Belediyeler Birliği’nin desteğiyle kasasından tek kuruş harcamadan araç filosuna otomatik yüklemeli, hidrolik sıkıştırmalı çalışabilen 2016 model yeni bir çöp kamyonu ekleyen Başkale Belediyesi, yeni aldığı 4 sıfır araçlarla halka daha fazla hizmet sunacak ve işlerini daha hafifletecek.

Yeni alınan araçlarla ilgili bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Sami Karakelle,  “Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Abdulselam Öztürk’ün talimatı ile Belediyemizde yaptığımız incelemeler neticesinde acil olarak araç ihtiyacı olduğunu tespit ettik. Başkanımızın yoğun çabaları sonucunda 4 adet sıfır araç halkımızın hizmetine sunulmuştur. Vatandaşımıza ve İlçemize hayırlı uğurlu olsun ”dedi.

Yeni araçlar Şehir Turu Yaptı

Belediyenin filosuna kattığı yeni araçlar, ilçe merkezinde konvoy yaprak tur attı. Halkın hizmetine sunulan yeni araçlar, halkın yoğun ilgisiyle karşılandı.

• Belediyemiz 4 Yeni Araç Filosuna Ekledi