Belediyemiz İlçemizde Kapsamlı Bahar Temizliği Başlattı

16 Mayıs 2017
Belediyemiz İlçemizde Kapsamlı Bahar Temizliği Başlattı

İlçemizde havaların ısınması ve karların erimesi ile birlikte bahar temizliği başlatıldı.

Birçok alanda başlattığı çalışmalarına ara vermeden devam eden Başkale Belediyesi, havaların ısınması ve karların erimesiyle Belediye Başkan Vekili Kaymakamı Abdulselam Öztürk’ün talimatıyla ilçe genelinde kapsamlı bahar temizliği başlatıldı.

Belediye Temizlik İşleri ve Zabıta ekipleri, bahar temizliği çalışmalarının startını Hafiziye Mahallesi Kale mevkiinde verdi.

Ekipler, temizlik çalışmaları kapsamında şehirdeki kaldırım ve yolları tamamen yıkayıp temizledi.

Hafiziye Mahallesi'nde başlatılan temizlik çalışmaları, Yeni ve Tepebaşı Mahallelerinde de kış mevsiminden kalan çöpler ve soba küllerinin temizlenmesi, kaldırım ve caddelerin yıkanmasıyla devam etti.

Van Büyükşehir Belediyesi'nin de destek verdiğini ve tüm cadde ile sokakları tazyikli suyla yıkandığını belirten yapılan çalışmaları yerinde denetleyen Belediye Başkan Yardımcısı Sami Karakelle "İlkbaharın gelişi ile cadde ve sokaklarda biriken çamurun temizlenmesi için yıkama çalışması yapıyoruz. Halkımızın sağlığının korunması ve ilçemizin temiz bir görünüme kavuşturmak için bu tür hizmetleri sunmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

• Belediyemiz İlçemizde Kapsamlı Bahar Temizliği Başlattı