Başkan Öztürk Engelliler Haftası Etkinliği Katıldı

11 Mayıs 2017
Başkan Öztürk Engelliler Haftası Etkinliği Katıldı

Belediye Başkan Vekili ve Kaymakam Abdulselam Öztürk, Engelliler Haftası kapsamında Özel Elbak Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından ilçemizde düzenlenen etkinliğe katıldı.

Her yıl 10-16 Mayıs tarihleri arasından kutlanan Engeliler Haftası,  Başkale İlçemizde Belediye Başkan Vekili Kaymakam Abdulselam Öztürk’ün katılımıyla düzenlenen etkinlikle kutlandı.

İlçemize bağlı merkez Yenimahalle’de bulunan Özel Elbak Rehabalitasyon Merkezi önünde düzenlenen etkinlik İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla başladı.

Programda bir konuşma yapan Başkan Abdulselam Öztürk, “Engelliler bizim süsümüz. Onlar bize Allah’ın emanetleri dünya onlar sayesinde bir anlam kazanıyor. Engelli çocuğu olan ailelerimiz bundan gurur duymalı, utanmamalı. Bizler onları çok seviyoruz. Onlar Allah’ın bir nakışıdır.”dedi.

Palyaço ve Tiyatro gösteriminin yapıldığı erkinlikte engelli öğrenciler, karakalem resim çalışması yaptı ve Şiir okudu.

Programda gösteri yapan Davut Üzer isimli engelli öğrenci, gösterisinin ardından Başkan Öztürk’e Türk bayrağı hediye etti.

Duygulanan Öztürk, engelli öğrenciyi alnından öptü.

Evi Yanan Engelli Öğrenci İçin Kermes

Etkinlikte Başkale’de çıkan yangın sonucu evi yanan engelli Emine Güner için kermes de açıldı.

Kermesteki ikramlar ve hediyeliklerin tamamını alan Öztürk, engelli öğrenciye katkıda bulundu.

Program engeli öğrenciler ile etkinliğe katılanların birlikte çektiği halaylarla son buldu.

• Başkan Öztürk Engelliler Haftası Etkinliği Katıldı