Belediyemiz İlçe Merkezine Park Çizgileri Çizdi

05 Mayıs 2017
Belediyemiz İlçe Merkezine Park Çizgileri Çizdi

Belediyemiz üstyapı çalışmaları kapsamında ilçe merkezinde araçların daha düzenli park yapabilmesi için yollara park çizgileri çizdi.

Başkale Belediyesi ilçe genelinde başlattığı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Başkale Belediyesi Zabıta ekipleri, ilçe merkezinde park yapan araçlar için park çizgileri çizerek, ilçeyi daha düzenli bir görünüme kavuşturdu.

Trafik akışında güvenliği sağlayan en önemli unsurlardan biri olan yolla gelişi güzel parklardan doğan trafik sıkışıklığının önene geçmek için Zabıta ekipleri tarafından ilçe merkezinde cadde ve sokaklarda yaya geçidi, araç park yeri gibi alanları belirleyen çizgiler çizildi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada  “İlçemizde gelişi güzel araç parkları vatandaşlar,  sürücüler ve esnafı zor durumda bırakıyordu. İlçe merkezinde cadde ve sokaklara park çizgileri çizerek, araçların daha düzenle park yapmasını sağladık. Böylece ilçemizin daha güzel bir görüntüye kavuşmuş oldu.” denildi.

• Belediyemiz İlçe Merkezine Park Çizgileri Çizdi