Belediyemiz İlçemizi Yeşillendiriyor

05 Mayıs 2017
Belediyemiz İlçemizi Yeşillendiriyor

Belediyemiz başlattığı orta refüj düzenleme çalışması kapsamında mevsimlik çiçek ekimi ve fidan dikimi yaparak, ilçemizde daha yeşil ve güzel bir görüntü oluşmasını sağıyor.

Başkale Belediyesi Park Ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, havaların ısınmasıyla birlikte ilçemizde ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

İlçe merkezindeki park ve bahçelerle beraber yolların orta refüjlerin daha estetik ve yeşil olması için mevsimlik çiçek ekimi ve fidan dikimi çalışması başlatan ekipler, Van-Hakkari yolunun orta refüjüne mevsimlik çiçek ekimi ve fidan dikimi gerçektirdi.

Yapılan çalışma sonucunda ilçenin daha yeşil ve estetik bir görüntü sağlaması amaçlanıyor.

Refüjlerin modern bir görünüme kavuşması için çalışma başlattıklarını aktaran ekipler "Park ve bahçelerde yeşillendirme çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Orta refüj çalışmaları düzenlemesi kapsamında mevsimlik çiçek ekimi ve fidan dikimi ile ilçemizin çehresini, değiştireceğiz. Kış aylarında ekmiş olduğumuz lale ve sümbüller parklara renk katacak.” açıklamasında bulundu.

• Belediyemiz İlçemizi Yeşillendiriyor