Belediyemiz İlçemizde Kaldırım Ve Alt Yapı Çalışması Yapıyor

Vatandaşlarımızın ayağını sağlam basacağı, sağlıklı bir malzemeyle halkımızın huzurla yürümelerini sağlayacak kaldırım ve alt yapı çalışmalarımız devam ediyor. Peyzaj ve ışıklandırma sistemi ile beraber ilçemiz modern bir görünüme kavuşacak.

Başkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçemizde yolların yenilenmesi ve kaldırım yapılması projesi kapsamında İlçe merkezindeki caddelerin tamamında kaldırım yapıyor.

Alt yapısı olmayan yollarda öncelikle yağmur suları için alt yapı çalışması yapılıyor. Koruge borularla alt yapısı güçlendirilen caddelerde beton kaldırımlar yapılarak vatandaşlarımızın ayağını sağlam basacağı, sağlıklı bir malzemeyle halkımızın huzurla yürümelerini sağlanacak.

Kaldırım çalışmalarının ardından gerekli peyzaj ve ışıklandırma çalışmalarının ardından ilçemiz modern bir görünüme kavuşacak.

• Belediyemiz İlçemizde Kaldırım Ve Alt Yapı Çalışması Yapıyor