Başkan Vekilimiz Asım Solak kırsalda yapılan parke taşı çalışmalarını inceledi

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Asım SOLAK, kırsal mahallelerde hummalı bir şekilde sürdürülen kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Vekilimiz Asım Solak,” İlçe merkezinin ile kırsal mahallelerimize de hizmet ediyoruz. Merkezdeki çalışmaları kırsalda da yapıyoruz.” dedi.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Asım Solak, kırsal mahallelerde hummalı bir şekilde sürdürülen kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkale Belediye Başkan Vekili Asım Solak’ın talimatlarıyla kırsal mahallelerde de kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını sürdüren Başkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, vatandaşlardan tam not aldı. Başkan Vekilimiz Solak, beraberinde Başkan Yardımcısı Ekrem Dere ve ilgili teknik ekiple birlikte German Mahallesinde sona eren kilitli parke taşı döşeme çalışmalarından sonra incelemelerde bulundu.

Burada mahalle muhtarı Seracettin Karahan ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Vekilimiz Solak “Kırsal mahallelerimize de hizmete ara vermeden devam ediyoruz. Merkez mahallelerimizde yaptığımız çalışmaları kırsal mahallelerimizde de sürdürüyoruz. İnşallah yılsonuna kadar bütün talepleri karşılamış olacağız.” dedi.

Mahallede çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Vekilimiz, çocuklarla sohbet edip, beraberinde götürdüğü oyuncakları hediye etti.

• Başkan Vekilimiz Asım Solak kırsalda yapılan parke taşı çalışmalarını inceledi