Başkan Vekilimiz Asım SOLAK’ın Kurban Bayramı Mesajı

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Asım SOLAK, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Birlik ve beraberliğe vurgu yapan Başkan Vekilimiz Asım SOLAK mesajında “Sevgili Başkaleli hemşerilerim; Bayramlar, toplum olarak birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz, sevinçlerimizi ve mutluluğumuzu paylaştığımız özel günlerdir. Bir Kurban Bayramını daha idrak etmekte, bu mübarek günlerin rahmet ve bereketinde buluşmaktayız. Bayram süresince sosyal mesafe ve hijyen kurallarına riayet edelim. Sağlığımız için toplu şekilde mezarlık ziyareti ve bayramlaşmaktan kaçınalım. Tedbiri elden bırakmayalım. Mübarek Kurban Bayramı’nın tüm insanlığı sağlık ve huzur getirmesini, yapılacak olan ibadetlerin kabul görmesini Yüce Allah (c.c.)’dan niyaz ederim. Tüm İslam Aleminin ve Başkaleli Hemşerilerimin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum ”dedi.