Başkan Vekilimiz Asım SOLAK’tan 15 Temmuz Mesajı

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Asım SOLAK, "15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Vekilimiz Asım SOLAK, yayımladığı mesajda “Bundan 4 yıl önce devletimize ve milletimize karşı başlatılan menfur darbe girişimi, aziz milletimizin destansı direnişiyle etkisiz hale getirilmiştir. ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün dördüncü yıldönümünü birlik ve beraberlik içinde kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Çanakkale ve milli mücadele ruhuyla mücadele eden Türk milleti, bir kez daha ülkemizin bölünmez bütünlüğüne ve birlik beraberliğine kast eden hainlere gereken dersi vermiştir. Bu duygu ve düşüncelerle hain darbe girişiminin dördüncü yıl dönümünde 15 Temmuz’da Türk Milleti'nin varlığına, istikbaline ve inançlarına darbe vurmak isteyenlere karşı gövdesini siper ederek gösterdikleri kahramanlıkla adlarını tarihe yazdıran şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anarken, vatanına ve bağımsızlığına sahip çıkan aziz Milletimizi saygıyla selamlıyorum"dedi.