Parklarımız Dezenfekte Edildi

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz pandemi sonrası normalleşme ile birlikte sokağa çıkan çocuklar için düzenli bir şekilde parklarda kapsamlı dezenfeksiyon çalışması yapıyor.

Başkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çocukların sağlığı için ilçemizde bulunan tüm park ve oyun alanlarında kapsamlı dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi.

Pandemi sonrası normalleşme ile beraber, sokağa çıkma kısıtlaması sona eren çocukların özledikleri parklarda sağlıklı ve hijyenik bir ortamda vakit geçirmeleri için çalışmalarını sürdüren Belediyemiz, düzenli bir şekilde ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışması yapıyor.

Ekipler, çocukların oyun gruplarını, parklarda bulunan banklar ve ortak kullanım alanları dezenfekte ederek, çocuklara hijyenik bir ortam sağladı.

• Parklarımız Dezenfekte Edildi