Belediyemiz Yol Yapım Çalışmalarına Devam Ediyor

Başkale Belediyesi, yaz sezonuyla beraber alt yapı çalışmaları biten kırsal mahallelerde yol yapım ve bakım çalışmaları kapsamında ilçeye bağlı kırsal mahallelerde başlatılan parke taşı yapım işi sürüyor.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kırsal mahallelerde alt yapı çalışması biten yollarda parke taşı yapıyor.

Oğulveren,Budak,Çakırdoğan ve German mahallelerimizde ihalesi yapılan 30 bin metrekare parke taşı yapım için Fen İşleri Müdürlüğünce yapılan aplikasyon çalışmaları yapılan ve parke taşı yapım işine başlanan Budak mahallemizinden sonra German mahallesinde de parke taşı döşeme işine başladı. Mahalle içi yolların yapılması ile birlikte German Mahallesi, ilk defa bordürlü kilitli parke taşı ile tanışacak ve tozlu-çamurlu yol sorunundan kurtulacak.

Ekiplerimiz, kırsal mahallelerde alt yapı çalışması biten yollarda parke taşı çalışmalarına devam ediyor.