Tarımsal Sulama Kanallarını Açıyoruz

Başkale Belediyesi, Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü, Belediyemize gelen talepler doğrultusunda kırsal mahallelerimizde atıl durumda olan toprak kanalları ve tarımsal yolları açarak yeniden kullanıma sunuyor.

Başkale Belediyesi tarafından karların erimesiyle birlikte başlatılan tarımsal faaliyetler aralıksız sürüyor.

Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerine muhtarlar ve vatandaşlarımızdan talepler doğrultusunda kırsal mahallerimizde atıl durumda olan toprak kanalları ve tarımsal yolları açarak yeniden kullanıma sunuyor.

Başkale Belediyesi’ne ait iş makineleri ve kamyonlar, yapılan program doğrultusunda kırsal mahallerde çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, atıl durumda olan tarımsal sulama kanalları, sulama göletleri ve tarımsal yolları çalışma sonucu yeniden kullanılabilir duruma getirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunuyor.

İlçemizde önemli bir geçim kaynağı olan Tarım ve Hayvancılığın geliştirilmesi ve çiftçilerimiz mağdur olmaması adına yapılan çalışma ile çiftçiye destek veriliyor.

• Tarımsal Sulama Kanallarını Açıyoruz