Başkale Belediyesi kilitli parke taşı çalışması başlattı

Başkale Belediyesi, yas sezonuyla beraber alt yapı çalışmaları biten kırsal mahallelerde kilitli parke taşı çalışması başlattı. Bu kapsamda Oğulveren,Budak,Çakırdoğan ve German mahallelerinde yapılacak olan 30 bin metrekare parke taşı yapım işine başladı.

Belediyemize bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kırsal mahallelerde alt yapı çalışması biten yollarda bordürlü kilitli parke taşı ile döşenmeye başlandı.

Oğulveren,Budak,Çakırdoğan ve German mahallelerinde ihalesi yapılan 30 bin metrekare parke taşı yapım için Fen İşleri Müdürlüğünce yapılan aplikasyon çalışmalarının ardından Budak Mahallesinde parke taşı döşeme işine başladı. Yaklaşık 7 bin metrekarelik yolun yapılması ile birlikte Budak Mahallesi, ilk defa bordürlü kilitli parke taşı ile tanışacak ve tozlu-çamurlu yol sorunundan kurtulacak.

Budak Mahallesi sakinleri ise ilk defa mahalle aralarındaki cadde ve sokak yollarının kilitli parke taşı ile yapılacağını belirterek, “Bundan sonra çamur ve toz olmayan mahalle arasında rahat ve temiz ulaşımımız olacaktır. Belediyemizin mahallemize böyle bir hizmet getirmesi bizleri fazlasıyla memnun etti. Allah kendilerinden razı olsun” şeklinde konuştu.

• Başkale Belediyesi kilitli parke taşı çalışması başlattı