Başkan Vekilimiz Asım Solak’tan Köy Okulu Ziyareti

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Asım Solak, Sallıdere İlk ve Ortaokulunu ziyaret etti.

Başkan Vekilimiz Asım Solak, 6. Hudut Tugay Komutanı Albay İlker Ertuğrul, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Fatih Hati, İlçe Emniyet Müdürü Adil Metin, Başkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Özkara, ilçeye 30 kilometre mesafedeki Sallıdere köyüne giderek, ilk ve ortaokulda inceleme yaptı.

Sallıdere mahallesi İlk ve ortaokulunda görev yapan öğretmenlerden okulun sorunları hakkında bilgi alan Başkan Vekilimiz Asım Solak, başarılı hizmetlerinden dolayı öğretmenleri tebrik etti.Okul öğrencileri ile de sohbet eden Başkan Vekilimiz ve beraberindekiler öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Okulların eksikliklerinin giderilmesi konusunda ilgili yetkililere çeşitli talimatlar veren Solak, “Her zaman okullarımızı ziyaret ederek, öğretmenlerimizde bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinliyoruz. Kaymakamlık ve belediye olarak üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim görmeleri için Devletimiz bu konuda gerekli destek ve kaynakları sunmaktadır.” Dedi.

• Başkan Vekilimiz Asım Solak’tan Köy Okulu Ziyareti