Başkan Vekilimiz Asım Solak’tan Taziye Ziyareti

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Asım Solak, Van-Hakkâri Kara yolunda Başkale minibüsünün kaza yapması sonucu hayatını kaybeden Talat Kaya’nın Sallıdere mahallesinde ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Asım Solak, trafik kazada vefat eden Talat Kaya için Sallıdere mahallesi taziye evine gitti.

Kaya ailesine taziye ziyareti gerçekleştiren Başkan Vekili Solak,  merhuma Allah’tan rahmet, aileye ve yakınlarına ise sabır ve başsağlığı dileklerini iletti. Kaya ailesi ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, acılarını paylaşan Kaymakam Solak ve beraberindeki kurum amirlerine teşekkürlerini iletti.

Taziye ziyaretinde Başkan Vekili Solak’a, 6. Hudut Tugay Komutanı Albay İlker Ertuğrul, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Fatih Hati, İlçe Emniyet Müdürü Adil Metin ve kurum amirleri eşlik etti.

• Başkan Vekilimiz Asım Solak’tan Taziye Ziyareti