Başkan Vekilimiz Asım Solak Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Asım Solak'ın okul ziyaretleri devam ediyor. İran sınırında bulunan Eşmepınar İlk ve Orta okullarını ziyaret eden Başkan Vekilimiz öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı.

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Asım Solak, Eşmepınar İlk ve Ortaokulunu ziyaret etti. Yetkililerden okulda verilen eğitim ve öğretim hakkında bilgi alan Başkan Vekilimiz,  öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi. İlçe merkezine 50 kilometre mesafedeki okulda öğrencilere oyuncak ve hediye paketleri dağıtan Solak, ardından öğretmenlerle görüştü.

Başkan Vekili Solak, burada yaptığı açıklamada, eğitim kalitesinin artırılması ve eksiklerin tespiti amacıyla okulları daha fazla ziyaret edeceklerini söyledi. Kırsal mahallelerde bulunan okullara daha fazla önem verdiklerini vurgulayan Solak, " Çocukların beklentilerini, öğretmenlerimizin sorunlarını yerinde tespit ediyoruz. Amacımız eğitimdeki başarımızı yukarılara taşımaktır." dedi.

Ziyarete, 6’ncı Hudut Tugay Komutanı İlker Ertuğrul, İlçe Jandarma Komutanı Fatih Hati ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Özkara da katıldı.

• Başkan Vekilimiz Asım Solak Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor