Temizlik ve Dezenfekte Çalışmalarımız

Tüm dünya ve Ülkemiz Korona virüsüyle mücadele ederken, Başkale ilçemizde de topyekun temizlik seferberliği başlatıldı. Virüsün yayılmasında önleyici tedbirlerin başında bireysel hijyen gelirken, ekiplerimiz sokak ve caddeleri temizlemeye başladı.

İlçemiz genelinde korona virüsüne karşı başlatılan temizlik ve ilaçlama çalışmaları devam ediyor.İlçemizde bulunan; kamu kurumları, taksi durakları, toplu taşıma araçları, ATM’ler dezenfekte edilirken, Akşam saatlerinde de araçla parklar ve sokaklar Başkale Belediyesi tarafından özel olarak kurulan ekip tarafından titizlikle dezenfekte ediliyor.

Vatandaşların yoğun olarak kullandığı kamusal alanlarda dezenfekte çalışması gerçekleştiren ekipler, çalışmalarını ilçe genelinde aralıksız olarak sürdürüyor.

Temizlik İşleri müdürlüğü dezenfeksiyon ekipleri ilçenin cadde ve sokaklarını yıkayarak steril hale getiriyor.Ana arterlerden başlayarak temizlik ve dezenfekte çalışmalarını gerçekleştiren ekipler, ara sokaklar ve kaldırımları yıkama işlemini sürdürüyor.