Belediye Başkan Vekilimiz kaymakam Asım Solak, Van 1.Amatör Lig B Grubu 10.Hafta mücadelesinde Başkale Gençlikspor ile Çaldıranspor arasında Pazar günü oynanan karşılaşmayı tribünde izledi.

Van 1.Amatör Lig 10.Hafta mücadelesinde Başkale Gençlikspor, Çaldıranspor ile karşı karşıya geldi. Son derece çekişmeli geçen maçı Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Asım Solak da izledi. Spor ve sporcuya verdiği değer ile bilinen Başkan Vekilimiz Solak, zorlu ve keyifli geçen 90 dakikayı Başkalesspor Başkanı kerem Karaman, Kamu Kurum amirleri ve taraftarlar ile birlikte izlerken iki takımın verdiği mücadeleden bir hayli memnun kaldı.

Karşılaşma Çaldıranspor’un 3-1 üstünlüğü ile sona erdi.Bal Ligi Play Off mücadelesi için gün saymaya başlayan Başkale Gençlikspor, 22 puanla Van 1.Amatör Lig B grubunda liderliğini korudu.

• Başkan Vekilimiz Kaymakam Asım Solak Başkale Gençlikspor-Çaldıranspor Maçını İzledi