Başkan Vekili Asım Solak’tan Regaip Kandili Mesajı

Belediye Başkan Vekilimiz ve Kaymakam Asım Solak, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Vekili Solak, mesajında, şu ifadelere yer verdi:

"Rahmet, bereket ve mağfiret ayları olarak nitelendirilen üç ayların başlangıcı ve Ramazan ayının müjdeleyicisi olan ilk kandil gecesine ulaşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Bizleri birbirimize kenetleyen, kendimizi yüce Allah'a daha yakın hissetmemize vesile olan feyiz ve bereketle dolu Regaip Kandiline erişmenin manevi huzuru ve mutluluğunu yaşamaktayız. Herkesin rahmet ve mağfiret kapılarının açıldığı bu müstesna gecelerin bereketinden en güzel şekilde yararlanmasını Allah’tan niyaz ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin, milletimizin, İslam âleminin ve Tüm Başkaleli hemşerilerimin üç aylar ve Regaib Kandilini tebrik eder, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı Cenab-ı Haktan dilerim."