Başkan Vekili Asım Solak Askerlerle Yemek Yedi

Belediye Başkan Vekilimiz Asım Solak, 6. Hudut Tugay Komutanlığını ziyaret ederek, askerlerle yemek yedi.

Başkan Vekili Asım Solak, 6. Hudut Tugay Komutanlığı'nı ziyaret ederek, vatani görevini yapan askerlerle yemek yedi.

Kaymakam Solak, beraberinde ilçe Emniyet Müdürü Adil Metin, İlçe Jandarma Komutanı Fatih Hati ile birlikte Piyade Albay İlker Ertuğrul’u ziyaret ettikten sonra askerlerle beraber sohbet ederek yemek yedi.

6. Hudut Tugay Komutanı Piyade Albay İlker Ertuğrul tarafından karşılanan Başkan Vekili Solak, komutanlığın faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Tugay Komutanlığı ziyareti ardından askerler ile birlikte öğle yemeği yedi. Vatani görevini yapan askerlerle bir süre sohbet eden  Solak, "Sevdiklerinizden uzaklarda vatani görevinizi yerine getiriyorsunuz. Sizlerle birlikte olmak güzel. Hepinize hayırlı teskereler diliyorum' dedi.

• Başkan Vekili Asım Solak Askerlerle Yemek Yedi