Yıkama ve Dezenfektan Çalışmalarımız

Başkale Belediyesi, Korona Virüs ile mücadele çalışmaları kapsamında dolmuş ve ticari taksi duraklarında dezenfekte çalışması yaparken, ilçemizde ara sokaklar ve kaldırımlarda da yıkama işlemi yaptı.

Yıkama ve dezenfekte çalışmalarımız devam ediyor.

Başkale Belediyesi, yeni tip Korona Virüs (Kovid-19) nedeniyle ilçemiz genelinde vatandaşlarımızın sağlığı için dezenfekte ve yıkama işlemleri kapsamında vatandaşların yoğun kullandığı ATM'ler, Kamu kurumları, Hastane ve toplu taşıma araçlarında çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Başkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından yapılan çalışmalar kapsamında Van-Başkale arası yolcu taşıyan dolmuşlar, Van Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ilçe merkezinde çalışan mor otobüs, ticari taksiler,vatandaşların yoğun olarak kullandığı ATM'ler,hastane ve diğer kamu kurumlarında ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları yapıyor.

Temizlik İşleri müdürlüğü ekipleri ilçe merkezinde tüm caddeler, ara sokaklar ve kaldırımlarda yıkama çalışması yapıyor. Vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda yaşam koşullarına devam ettirmeleri ve Korona Virüs salgınından muhafaza olmaları açısından çalışmalarımız devam edecek.