Başkale Belediyesinden Halka Çorba İkramı

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Başkale Belediyesi, vatandaşların yoğun olduğu ilçe devlet hastanesinde ücretsiz sıcak çorba dağıtmaya başladı.

Hizmetlerinin odak noktasına insanı koyan ve yediden yetmişe herkese hizmet veren Başkale Belediyesi tarafından; vatandaşlara hafta içi her gün, saat 08. 00’ da başlayarak Başkale Devlet Hastanesinin içinde sıcak çorba dağıtım hizmeti veriliyor.

Sabahın erken saatlerinde hastaneye gelen hasta ve yakını olan vatandaşların uğradığı çorba çeşmelerinden günde ortalama 300 kişi yararlanıyor.

İlk çorba ikramını  Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Asım Solak ve Başkale Devlet Hastanesi Başhekimi Enver Yılmaz yaptı. Yapılan ikram törenine Başkale Belediye Başkan yardımcıları, Birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

• Başkale Belediyesinden Halka Çorba İkramı