Vefa Destek Grubumuz Görev Başında

Başkale Belediyesi, Kaymakamlık Vefa Sosyal Destek Grubu çalışmaları kapsamında tüm kurumlarla beraber, ikametten ayrılma kısıtlaması olan büyüklerimizi yalnız bırakmıyor.

Başkale Belediyesi, başta Zabıta ekipleri ve Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerince Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfınca kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu (VSDG) ekipleri, yeni tip Korona Virüs (Kovid-19) nedeniyle sokağa çıkmalarına kısıtlama getirilen vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyor.

Kaymakamlık vefa sosyal desek grubuna gelen ihbarlar doğrultusunda ve evde tek yaşayan 65 yaş üstü yaşlıların ihtiyaçları belirleniyor. Başkale Kaymakamlığı, Başkale Belediyesi, Başkale Devlet Hastanesi sağlık bakım hizmeti ekipleri, ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde yaşlılara ulaşıyor.

İlçe merkezinde ikamet eden ve bulundukları ikametten dışarı çıkamayan yaşlılara ihtiyaç malzemeleri hazırlanarak eve bırakılıyor.

• Vefa Destek Grubumuz Görev Başında