Başkan Vekilimiz Asım Solak Kırbalı İlkokulunu Ziyaret Etti

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Asım Solak, Kırbalı Mahallesi’nde bulunan Kırbalı İlkokulunu ziyaret etti.

Başkan Vekilimiz Asım Solak, beraberindeki 6. Hudut Tugay Komutanı Piyade Albay İlker Ertuğrul,  İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Fatih Hati, İlçe müftüsü İsmail Aydın 2 derslik ve 42 öğrencisi bulunan Kırbalı İlkokulunu ziyaret etti. Sınıfları tek tek dolaşan Asım Solak ve beraberindekiler, öğrencilere oyuncak hediye etti.

Okul idarecileriyle de bir araya gelerek okulla ilgili bilgiler alan Başkan Vekilimiz Solak, “Başkale Kaymakamlığı ve belediyesi olarak okullarımıza her türlü yardım ve desteğimizi sunduk, sunmaya da devam edeceğiz. Okul idarecilerimizle bir araya gelerek burada öğrencilerimizin daha verimli bir eğitim alabilmeleri için istişarelerde bulunuyoruz. Okulumuzun varsa sorun ve yapılması gereken eksiklerini ise yerinden tespit ediyoruz. Bu ziyaretlerimiz hem öğretmenlerimizin eğitime olan motivasyonunu arttırıyor.  ” dedi.

• Başkan Vekilimiz Asım Solak Kırbalı İlkokulunu Ziyaret Etti