Başkale Belediyesi Baraka Büfelerin Tamamını kaldırdı

Belediyemiz tarafından başlatılan değişim ve dönüşüm çalışmaları, ilçenin birçok noktasında devam ediyor. Belediyemizce yapılan 22 adet modern dükkânın bitirilerek hak sahiplerine teslim edilmesinin ardından baraka büfelerin tamamı kaldırıldı.

Belediyemiz tarafından başlatılan değişim ve dönüşüm çalışmaları, ilçenin birçok noktasında devam ederken, çarşı merkezinin yeniden dizayn edilmesi için de çalışmalar aralıksız sürüyor.

Belediyemizin öz kaynaklarıyla yapılan 22 adet modern dükkânın bitirilerek hak sahiplerine teslim edilmesinin ardından daha önce esnafın kullandığı baraka büfelerin tamamı kaldırıldı.

Fen İşleri  ve Zabıta ekiplerimiz  tarafından başlatılan çalışma ile ilçenin görüntüsünü bozan baraka büfeler yerlerinden sökülerek, iş makinaları ve çekici yardımıyla kaldırıldı.

• Başkale Belediyesi Baraka Büfelerin Tamamını kaldırdı