Kahraman’dan Başkan Vekilimiz Asım Solak’a Ziyaret

Van Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ayhan Kahraman, Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Asım Solak’ı ziyaret etti.

İlçedeki ziyaretlerinin ardından Belediye Başkanlığı’na geçen Van Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ayhan Kahraman ve beraberindeki güvenlik korucuları, Başkan Vekilimiz Asım Solak’ı makamında ziyaret etti. Solak, makamında kabul ettiği Kahraman ve beraberindekilerle güvenlik korucularının sorun ve sıkıntıları üzerine bir süre sohbet etti.

Ziyaretin ardından Kahraman, Başkan Vekilimiz Solak’a isminin ve Türk bayrağının işlendiği kilim hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Solak, anlamlı hediyeden dolayı Kahraman ve beraberindekilere teşekkür etti.

• Kahraman’dan Başkan Vekilimiz Asım Solak’a Ziyaret