Başkan Vekilimiz Asım Solak’ın Yeni yıl Mesajı

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Asım Solak, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Vekilimiz Asım Solak mesajında şu ifadelere yer verdi:

"2018 yılını acı ve tatlı hatıralarıyla geride bırakırken, içimizdeki büyük umutlar, beklentiler, coşku ve heyecanla hep beraber yeni bir yıla giriyoruz. Başta kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere sivil toplum kuruluşları ve toplumun tüm kesimleriyle birlikte el ele vererek beraber yaşamak, çalışmak ve daha çok üretmek ve gelecek yılımızın hizmet yılı olması bizi aydınlık geleceğe taşıyacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2019 yılının ülkemize, Başkale’mize milletimize ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluklar getirmesini diliyor, güzel ve sağlıklı günler temennisiyle tüm Başkaleli hemşerilerim ve vatandaşlarımızın yeni yılını kutlarım.”