Başkan Vekilimiz Asım Solak Öğrencilerin Resim Sergisini Gezdi

Başkale Ayyıldız İlk ve Ortaokulunu ziyaret eden Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Asım Solak, öğrenciler tarafından açılan resim sergisini gezdi. Başkan Vekilimiz, yetkililerden okulda verilen eğitim ve öğretim hakkında bilgi alarak öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.

Başkale Ayyıldız İlk ve Ortaokulu öğrencileri 2018-2019 eğitim öğretim yılında yapmış olduğu resimleri açtıkları sergi ile sanatseverlerin beğenisine sundu.

Ayyıldız İlk ve Ortaokulunu ziyaret eden Başkan Vekilimiz Asım Solak, öğrenciler tarafından açılan resim sergisini gezdi. Kaymakam Solak, yetkililerden okulda verilen eğitim ve öğretim hakkında bilgi alarak öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.

Sınıfları da gezerek öğrencilerle sohbet eden Başkan Vekilimiz, öğrencilerin sosyal faaliyetler içerisinde olmasına büyük önem verdiklerini söyleyen Solak, öğrencilerin kültürel ve sanatsal faaliyetlere de zaman ayırarak böyle güzel bir sergiyi beğeniye sunmalarının önemli olduğuna vurgu yaptı.

• Başkan Vekilimiz Asım Solak Öğrencilerin Resim Sergisini Gezdi