Belediye Başkan Vekilimiz Asım Solak Çaldıran İlk ve Ortaokulunu Ziyaret Etti

Belediye Başkan Vekilimiz Asım Solak'ın okul ziyaretleri devam ediyor. İran sınırında bulunan Çaldıran İlk okullarını ziyaret eden Başkan Vekilimiz Asım Solak öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı. yetkililerden okullarımızda verilen eğitim ve öğretim hakkında bilgi alan Başkan Vekilimiz öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Asım Solak, İran sınırındaki Çaldıran jandarma Karakolunu ile Çaldıran İlk ve Ortaokulunu ziyaret ederek bilgi aldı.

Önce jandarma karakolunda incelemelerde bulunan Başkan Vekili Solak ardında yeni yapılan Lise Binası, Cami İle taziye evinde incelemelerde bulunarak Vatandaşlarla mahalle yakında bilgi alış verişinde bulundu.

İlçe merkezine 40 kilometre mesafedeki okulda öğrencilere oyuncak ve hediye paketleri dağıtan Solak, ardından öğretmenlerle görüştü.

Solak, burada yaptığı açıklamada, eğitim kalitesinin artırılması ve eksiklerin tespiti amacıyla okulları daha fazla ziyaret edeceklerini söyledi.

Özellikle kırsaldaki okullara daha fazla önem verdiklerini vurgulayan Solak, "Kırsal Mahallelerdeki okullarımızı ziyaret ederek yaşanan sorunları tespit etmeye çalışıyoruz. Çocukların beklentilerini, öğretmenlerimizin sorunlarını yerinde tespit ediyoruz. Amacımız eğitimdeki başarımızı yukarılara taşımaktır." dedi.

Ziyarete, İlçe Jandarma Komutanı Fatih Hati ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Özkara da katıldı.

• Belediye Başkan Vekilimiz Asım Solak Çaldıran İlk ve Ortaokulunu Ziyaret Etti