Başkan Vekilimiz Asım Solak’tan Anlamlı Ziyaret

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Asım Solak, 3 Aralık Dünya Engellilere günü münasebetiyle ilçede bulunan Özel Elbak Rehabilitasyon merkezini ziyaret ederek, engelli öğrencilere oyuncak ve hediye paketleri verdi.

Başkan Vekilimiz Asım Solak, ilçede bulunan Özel Elbak Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Rehabilitasyon merkezinin kurucu müdiresi Birgül Yağızer, öğretmenler ve öğrenciler tarafından karşılanan Başkan Vekili Solak, okulda sınıfları gezerek eğitim gören engelli öğrencilerle sohbet etti.

Başkale Belediyesi tarafından okul öğrencilerinin istekleri doğrultusunda alınan hediyeler verildi.

Solak, öğrenciler tarafından hazırlanan eserlerin yer aldığı sergiyi de gezdikten sonra okuldan ayrıldı.

• Başkan Vekilimiz Asım Solak’tan Anlamlı Ziyaret