İlçemizde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Etkinliği

3 Aralık Dünya Engelliler Günü ilçemizde yapılan çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı.

Başkale Mesleki ve Teknik Anadolu Lise öğrencileri, Başkale Özel Elbak Rehabilitasyon Merkezindeki engelli öğrenciler için etkinlik düzenledi.

Başkale İmam Hatip Ortaokulu Konferans salonunda düzenlenen etkinliğe Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Asım Solak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Özkara, Kurum Müdürleri,  Özel Elbak Rehabilitasyon Merkezi öğretmen öğrenci ve velileri katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından öğrencilerin oluşturduğu işaret dili korusu sahne aldı.Etkinlik, öğrencilerin engelliler için okudukları şiirlerle devam etti.

Öğrenciler yaptıkları Türk Bayrağını Başkan Vekilimiz Asım Solak’a takdim etti. Başkan Vekili Solak, 3 Aralık Dünya Engelliler günü kutladı. Yapılan etkinlikten dolayı herkese teşekkür etti.

Solak öğrencilere hediyeler vermesi ve hatıra fotoğrafının çekilmesiyle program sona erdi.

• İlçemizde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Etkinliği