Ekiplerimiz Karla Mücadele Çalışmalarına Devam Ediyor

Başkale ilçemizde etkili olan kar yağışının ardından Belediyemize bağlı karla mücadele ekipleri, çarşı merkezi ve merkez mahallerde sabah saatlerinden itibaren ana arterlerde kar küreme ve temizleme çalışmalarına başladı.

Günlerdir ilçemizde etkili olan bahar havası yerini kar yağışına bıraktı. Gece saatlerinde etkili olan kar yağışı, gün boyu etkili oldu. Sabahın erken saatlerinden itibaren Belediyemize bağlı karla mücadele ekipleri,14 araç ve 25 personelle Zabıta Müdürlüğü koordinesinde çarşı merkezi ve merkez mahalleler olmak üzere ana arterler,hastaneye giden yollar ve kamu kurumlarının yollarında kar küreme ve temizleme çalışmaları başlatıldı.

Ekiplerimiz ilçe merkezinde biriken karları daha sonra iş makinelerinin yardımıyla toplayarak, kamyonlarla ilçe dışına taşıdı. Mesai saatleri fark etmeksizin akşam geç saatlere kadar çalışan ekiplerimiz, vatandaşlarımızın mağdur olmaması için yoğun kar mesaisi yaptı.

• Ekiplerimiz Karla Mücadele Çalışmalarına Devam Ediyor