Başkale Belediyesinden Modern İş Yerleri ve Park Açılışı

Belediyemiz tarafından yapılan modern iş yerinden oluşan 22 adet iş yeri ve atıl durumda bulunan parkı yeniden inşa ettiği çocuk parkının açılışını törenle hizmete açtı.

Açılış törenine Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Asım Solak, Cumhuriyet Savcısı Bünyamin Kılınç, İlçe Jandarma Komutanı Fatih Hati, ilçe Emniyet Müdür Adil Metin, kamu kurum müdürleri, sivil Toplum kuruluşu temsilcileri, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşması yapan Başkan Vekilimiz Asım Solak, barakalardan oluşan alanın temizlenerek modern iş yerinin yapıldığı belirtti.

Başkan Vekili  Solak, “ Bu alanda daha önce barakalar vardı. Belediyemiz tarafından yeniden inşa edilen 22 adet modern dükkan bugün hizmete açılıyor. 600 bin TL yatırım yapılan bu iş yerleri hizmetinize sunulacaktır. Eki hak sahipleri olan esnaflarımıza verildi. Faaliyetlerine burada devam edecekler. Esnafımızın daha rahat ve güzel bir ortamda işlerini yürütmesini sağlamış olduk. Belediyemiz bütün işlerini kendi öz kaynaklarıyla yapıyor. Halkımıza hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İş yerlerimiz esnafımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından iş yerlerinin dualarla açılışı yapıldı. Daha sonra iş yerlerinin anahtarları hak sahiplerine teslim edildi.

Kaymakam Solak,  ve beraberindekiler daha sonra merkez Tepebaşı mahallesinde atıl durumdan yeniden inşa edilen çocuk parkının açışını gerçekleştirdi.

Kurdele kesilmesinin ardından park protokol tarafından gezilerek çocuklarla toplu fotoğraf çekinildi.

• Başkale Belediyesinden Modern İş Yerleri ve Park Açılışı