Başkale’de Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Asım Solak, başkanlığında muhtarlarla istişare ve değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Asım Solak, Başkale Tepebaşı İmam Hatip Ortaokulunun konferans salonunda kurum amirleri ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Burada bir konuşma yapan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Solak, “İlçemizde yapılan çalışmalar hakkında bir değerlendirme ve sizlerin talepleri alma konusunda bir toplantı yapmak istedik. Bu yıl birçok mahallecimizde güzel çalışmalarımız oldu, halen devam ediyor. Biz belediyemiz ve kaymakamlığımızın bütün kurumları ile buradayız. Sizlerin talepleri bizler için değerlidir. Devletimiz tüm sorun ve sıkıntıların üstesinden gelecek güçtedir. ” dedi.

Kaymakam konuşmasının ardından toplantı mahalle muhtarlarının sorunları tek tek dinleyerek notlar alınırken, toplantı verilen yemekle son buldu.

• Başkale’de Muhtarlar Toplantısı Yapıldı