Başkale'de "Ali Babanın Çiftliği" Tiyatro Oyunu Sergilendi

Başkale Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri biriminin kültür sanat faaliyetleri kapsamında 'Ali Baba'nın Çiftliği' adlı çocuk oyunu ve 'Kadına Şiddete Son' konulu pandomim gösterisi sergilenendi.

Başkale ilçemizde  sahnelenen ‘Ali baba nın Çiftliği ile Kadına Şiddet son (pandomim) ’ isimli tiyatro oyunu büyük ilgi gördü.

İlk seansta çocuklar için Ali Babanın çiftçiliği adlı eğiti ve öğretici danslı Müzikli çocuk oyunu sergilendi.

İkinci seansta Kadına Şiddet son (pandomim) ’ isimli tiyatro oyunu büyük ilgi gördü.

İki oyunda Ulvi Arı ve Tufan Saraçoğlu’nun oynadığı oyunlar Başkale Yatılı Bölge İlkokulunun konferans salonunda sahnelenen oyunu kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Asım Solak ilçe Milli eğitim Müdürü Kemal Özkara çok sayıda vatandaş izledi.

Program sonunda Belediye Başkan Vekilimiz Asım Solak tarafında oyunculara hediyeler verildi.

• Başkale'de "Ali Babanın Çiftliği" Tiyatro Oyunu Sergilendi