Başkale'de Koronovirüs'e karşı Dezenfekte Çalışması

Başkale Belediyesi ekipleri dezenfeksiyon çalışmalarına hız verdi. Ekiplerimiz, kamu kurumlarından camilere, araçlardan bankamatiklere kadar vatandaşların yoğun olarak kullandığı mekanlarda ve araç gereçlerde ilaçlama yapıyor.

Başkale Belediyesi'ne bağlı ekipler Koronavirüs önlemleri kapsamında vatandaşlar tarafından yoğun kullanılan kamu kurumları, okul gibi çeşitli mekanların yanı sıra camilerde de dezenfekte çalışması yaptı.

İlaçlama çalışmasının periyodik olarak devam edeceğini söyleyen belediye yetkilileri, özellikle kış aylarında artan salgın hastalıklara yayılmasını engellemek ve insanları mümkün olduğunca virüslerden korumak amacıyla bundan sonra çalışmalara aralıksız devam edeceklerini dile getirdi.