Başkan Vekilimiz Asım Solak İran Sınırında Bulunan Köy Okulunu Ziyaret etti

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Asım Solak, İran sınırındaki Böğrüpek mahallesinde bulunan Böğrüpek İlköğretim Okulunu ziyaret etti.

Başkale ilçemize 86 kilometre uzaklıkta ve İran sınırına sıfır noktada bulunan Böğrüpek İlköğretim Okuluna ziyarette bulunan Başkan Vekilimiz Asım Solak, ilk olarak okulun fiziki durumunu inceledi.

Okul müdürü ve öğretmenlerden ihtiyaçları öğrenerek bot eden Başkan Vekilimiz Solak, daha sonra sınıfları tek tek gezdi.

Beraberinde götürdüğü oyuncak ve hediye paketlerini öğrencilere dağıtan Başkan Vekili Solak, öğrencilerle sohbet etti.

Solak, eğitimin vazgeçilmez olduğunu ve ilçede bulunan okulları sık sık ziyaret edeceklerini belirterek, "Kırsal Mahallerimiz bizim için çok önemli. Özellikle köy okullarımızı ziyaret ederek yaşanan sorunları tespit etmeye çalışıyoruz. Çocukların beklentilerini, öğretmenlerimizin sorunlarını yerinde tespit ediyoruz. Amacımız eğitimdeki başarımızı yukarılara taşımaktır." dedi.

Ziyarette Solak’a Garnizon Komutanı Piyade Albay Hüsnü Bozkurt Uza, İlçe Jandarma Komutanı Fatih Hati ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Özkara da eşlik etti.

• Başkan Vekilimiz Asım Solak İran Sınırında Bulunan Köy Okulunu Ziyaret etti