Başkan Vekilimiz Asım Solak Güvenlik Korucuları ile Buluştu

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Asım Solak, ilçemizde görev yapan güvenlik korucularının düzenlediği yemek organizasyonuna katıldı.

İlçemizde görev yapan Güvenlik Korucularının düzenlediği yemeğe Başkan Vekilimiz Asım Solak, Garnizon Komutanı Piyade Albay Hüsnü Bozkurt Uza,  İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Fatih Hati,  Cumhuriyet Savcısı Bünyamin Kılınç,  İlçe Emniyet Müdürü Adil Metin ile ilçe kurum müdürleri katıldı.

Başkan Vekili Solak, terörle mücadele konusunda güvenlik korucularının üstün gayret gösterdiklerini belirterek, tüm güvenlik korucularına teşekkür etti.

Başkale Güvenlik Korucuları Derneği Başkanı Aydın Bozkurt ilçede yeni göreve başlayan Başkan Vekili Asım Solak tanışma yemeğine katıldığı için teşekkür etti.

• Başkan Vekilimiz Asım Solak Güvenlik Korucuları ile Buluştu