Yazar Mehtap Altan Başkaleli Kadınlarla Buluştu

Başkale Belediyesi ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ etkinlikleri kapsamında yazar Mehtap Altan’ı Kadın Öğretmenler, Başkaleli kadınlar ile kız melek lisesinde eğitim gören kızlarla buluşturdu.

Yazar Mehtap Altan, Başkale Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte sevenleri ile buluştu. Başkale merkezde bulunan İmam Hatip Ortaokulu Konferans salonunda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü vesilesiyle program düzenlendi.

Programa Başkale Kaymakamı ve Belediyesi Başkan Vekili Asım Solak’ın eşi Esra Solak ve kadınlar katıldı.

Kadın Öğretmenler, Başkaleli kadınlar ile "Kalemden Kelâma Kadın" programında buluşan Yazar Mehtap Altan, Kadınların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte kadınlara kitaplarından ve hayatından kesitler vererek kadınların bulunduğu coğrafya ve yaşadıkları zorluklara rağmen önemli yere sahip olduklarını aktardı.

Program sonrasında ise Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak’ın eşi Esra Solak Altan’a kadın kursiyerlerin el emeğiyle yaptığı Türk Bayrağı hediye etti.