Şehit Zeren İçin Mevlid-i Şerif Okundu

Başkale ilçemizde terör örgütü PKK ile girilen çatışmada 22.10.2017 tarihinde şehit olan Uzman Onbaşı Kemal Zeren ölüm yıldönümünde Mevlid-i Şerif okutuldu.

Yaklaşık bir yıl önce ilçemizde terör örgütü PKK mensupları ile girilen çatışmada şehit olan Onbaşı Kemal Zeren ölüm yıl dönümü nedeniyle mevlit okutuldu.

Başkale İlçe Jandarma komutanlığında düzenlenen mevlitte dualar okundu. Yapılan duaların ardından mevlide katılan katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.

Programda konuşan Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Asım Solak, Kemal Zeren Şahsında tüm şehitleri anarak “Cennet Vatanımız uğruna canını veren tüm şehitlerimizi saygıyla anıyorum. Allah ruhlarını şad etsin, mekânları cennet olsun” dedi.

İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Özfidan ise birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, bu topraklara huzur ve mutluluğun geleceğini söyledi.

Mevlide Başkan Vekilimiz Asım Solak,  İl Jandarma Komutanı Yavuz Özfidan, kurum amirleri ve çok sayıda asker ve polis katıldı.

• Şehit Zeren İçin Mevlid-i Şerif Okundu