Başkan Vekilimiz Kaymakam Asım Solak’a Anlamlı Ziyaret

Özel Elbak Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğretmen ve öğrencileri, Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Asım Solak’ı makamında ziyaret ederek, görevinde hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Başkan Vekilimiz Kaymakam Asım Solak ilçede göreve başlamasıyla birlikte hoş geldin ziyaretleri de sürüyor.

Başkan Vekili  Solak’ı makamında ziyaret eden Özel Elbak Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Yunus Emre Artık, Zihinsel Engelli Öğretmeni Erkan Ayhan ve Okul Öncesi Öğretmeni Pınar Ayhan ile Zihinsel Engelli öğrenci Güneş Özdemir Kaymakam Solak’a hayırlı olsun dileklerinde bulunup,  kurum çalışmaları hakkında bilgi sundular.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Solak, Rehabilitasyon Merkezi Çalışanlarına çalışmalarında başarılar diledi.

• Başkan Vekilimiz Kaymakam Asım Solak’a Anlamlı Ziyaret