Başkan Vekilimiz Asım Solak vatandaşlarla birlikte Çay İçti İstişarede Bulundu

Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Asım Solak, ilçe merkezinde vatandaşlarla birlikte çay içerek sorunlarını dinledi.

Başkale Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Asım Solak,  esnafın ve vatandaşların sorunlarını bire bir dinlemeye ve bu doğrultuda çözümler üretmeye devam ediyor.

Başkale Kent Meydanında vatandaşlarla çay içip istişare eden Başkan Vekili Solak, “Vatandaşlarımızın ve esnafımızın söyleyeceklerini önemsiyoruz. Bizler sizler için buradayız. Vatandaşlarımızın sıkıntı yaşaması ya da zor durumda kalması Başkale’mizin bütününü etkilemektedir. Dolayısıyla vatandaşlarımızın esnafımızın her türlü sıkıntısı aynı zamanda bizim de sıkıntımızdır. Vatandaşlarımızın ve esnafımızın her zaman ve her fırsatta yanın da olduğumuzu bilsinler.” Dedi.

Vatandaşlar sohbetten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Kaymakam Solak’a teşekkür ettiler.

• Başkan Vekilimiz Asım Solak vatandaşlarla birlikte Çay İçti İstişarede Bulundu