Başkale Belediyesinden Cuma Namazı Sonrası Aşure İkramı

Başkale Belediyesi İlçede bulunan camilerin önünde Cuma namazı sonrası vatandaşlara aşure dağıtılırken, Belediye Başkan Vekilimiz Kaymakam Asım Solak aşure ikramında bizzat bulundu.

Belediyemiz cuma namazı sonrası 3 farklı bölgede kurulan stantlarda 2 Bin 500 aşure ikramında bulundu. Vatandaşlar aşureye vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Aşure etkinliğine Başkan Vekilimiz Asım Solak,  Garnizon Komutanı Piyade Yarbay Emre Köroğlu Cumhuriyet Savcıları Mehmet Demir ile Bünyamin Kılınç, İlçe Emniyet Müdürü Adil Metin,  kamu kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Aşure dağıtımı öncesi konuşan Solak,  “Mübarek Muharrem ayının Başkale’ye ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Vatandaşlarımızın muharrem ayını tebrik ediyor, sağlık esenlik ve mutluluklar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından eline kepçe alan Solak, dev kazanlarda hazırlanan aşureyi, kendi eliyle vatandaşlara ikram etti.

Belediyenin aşure dağıtmasından dolayı memnun kalan vatandaşlar, başta Kaymakam Belediye Başkan Vekili Asım Solak olmak üzere herkese teşekkür ettiler.

• Başkale Belediyesinden Cuma Namazı Sonrası Aşure İkramı